Савет ЕЭК зацвердзіў тэхнічны рэгламент на мяса птушкі
Навіна
02 ноября 2021
Тэхнічны рэгламент "Аб бяспецы мяса птушкі і прадукцыі яго перапрацоўкі" рэгламентуе абавязковыя патрабаванні да гэтай прадукцыі.
- Устанаўлівае адзіныя тэрміналогію, правілы ідэнтыфікацыі, патрабаванні бяспекі, патрабаванні да працэсаў вытворчасці, захоўвання, перавозкі, рэалізацыі, утылізацыі і да маркіроўкі.
- Ацэнка адпаведнасці ўстаноўлена ў формах ветэрынарна-санітарнай экспертызы прадуктаў забою птушкі, дэкларавання адпаведнасці прадукцыі з мяса птушкі (уключаючы паўфабрыкаты), дзяржаўнай рэгістрацыі прадукцыі для дзіцячага харчавання.